Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Turistička zajednica općine Bilje – Kopački Rit

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

OPĆINA KOPAČKOG RITA #opcinakopackogrita

Općina Bilje, sa svojim položajem na ulazu Baranje, kao prepoznatljive turističke destinacije, predstavlja jedno izuzetno važno odredište za turiste koji su u potrazi za prirodnim ljepotama, aktivnim odmorom, bogatom gastronomijom, multikulturalnom i povijesnom baštinom, namirnicama iz domaćeg uzgoja i zdravim načinom života. Najveći pokretač turizma, smješten u Općini Bilje je Park prirode Kopački rit koji nudi turistima istinski doživljaj netaknute prirode.

Glavni turistički proizvodi se temelje na EKO, ETNO i GASTRO ponudi

EKO #doživi #experience jahanje, veslanje, cikloturizam, promatranje ptica, športsko-rekreacijski ribolov, plovidba brodom i čamcem i domaća hrana s lokalnih OPG-ova.

ETNO #osjeti #feel dvorci, crkve, tradicionalni plesovi uz zvuke izvorne glazbe, multikulturalnost, etno kuće, etno manifestacije.

GASTRO #okusi #taste bogata gastronomska ponuda u 8 ugostiteljskih objekata s lokalnim specijalitetima pripremljeni na izvoran način prateći današnje trendove, vrhunska vina koja se savršeno sljubljuju s lokalnim jelima, gastro manifestacije, crvena začinska paprika kao glavni sastojak u domaćim jelima – manifestacija posvećena crvenoj paprici.

Facebook  @tz.opcinebilje

Instagram @visitbilje

Twitter @BiljeB

You Tube: Bilje Municipality Tourist Board

GALERIJA SLIKA

Izdvojena ponuda Baranje

kist3