Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

www.enjingi.hr

Enjingi vinarstvo i vinogradarstvo

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vetovo

Vina Enjingi

Nastavljajući stoljetnu tradiciju proizvodnje grožđa i vina koju je naslijedio od svojih djedova, Ivan Enjingi na rodnim obroncima Krndije, u srcu svjetski poznatog Vinogorja Kutjevo, s trsja bere samo najbolje. Grožđe je to neopterećeno umjetnim zaštitnim sredstvima, a vino dobiveno od njega posebno, sa svim karakteristikama podneblja, kakvo i priliči vinaru koji je Hrvatskoj donio prvog zlatnog Decantera.

Grožđe u vinogradima i vina u podrumu Enjingi nastaju u skladu s prirodnim zakonima. Nose eko markicu koja u suvremeno vrijeme potvrđuje ono što je u obitelji Enjingi prenošeno s koljena na koljeno — poštovanje prema prirodi.

Bilo da izaberete vrhunsku graševinu, bijele ili crne kupaže Venje, chardonnay, zweigelt ili neko drugo vino, uživat ćete u skladnosti i punoći vinske kapljice koju ćete pamtiti još dugo.

TURIZAM


Obilazak vinograda i podruma, stručne degustacije vina, šetnja parkom prirode Papuk, vožnja uređenim biciklističkim stazama, tradicionalna slavonska jela, domaći kruh iz krušne peći, opuštanje uz slavonske tamburaše, samo su dio razloga zbog kojih Vas pozivamo da uživate u našem gostoprimstvu.

Za sve one koji žele uživati u čarima Zlatne Doline, nudimo ugodan smještaj u većem broju apartmana i soba na tri različite lokacije u sklopu vinograda i podruma.


Ako želite organizirati skupove, kongrese, teambuilding-e ili jednostavno želite provesti ugodan vikend s prijateljima i obitelji u središtu Slavonije, obratite nam  se s povjerenjem.

Vinogradarstvo i vinarstvo “Enjingi”

Hrnjevac 87, 34335 VETOVO

infoenjingi@gmail.com

PRODAJA
Danijela Marković

tel: +385 99 222 3013

Vlasnik
Ivan Enjingi

mob: +385 98 211 300

Izdvojena ponuda Slavonije

kist3