Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Hotel Kurija Janković

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Kurija Janković sagrađena je tijekom 19. stoljeća u duhu smirenog historicizma i predstavlja jednu od najelegantnijih plemićkih ladanjskih kuća na području Virovitičko-podravske županije. Hotel se nalazi na mjestu gdje Slavonija grli Podravinu i u okruženju UNESCO Prekograničnog rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav.

Kurija Janković je sada hotel baština s četiri zvjezdice. Raspolaže s 18 komfornih dvokrevetnih soba, a gostima su na raspolaganju caffe bar, restoran, soba za sastanke, konferencijska dvorana, suvenirnica i bicikli.
Kurija Janković danas je obnovljeni dragulj graditeljske baštine koji svoju otmjenost i eleganciju nudi u ulozi hotela.

SMJEŠTAJ

Hotel nudi sobe u tri kategorije: Standard, Superior i Delux. Sve sobe su opremljene TV-om sa satelitskim programima, besplatnim wireless internetom, sustavom grijanja i hlađenja, minibarom, privatnim sefom, telefonskom linijom, sušilom za kosu i toaletnim potrepštinama.

RESTORAN

U hotelskom restoranu koji je kapaciteta 40 sjedećih mjesta, za goste hotela poslužuje se tradicijski slavonsko-podravski doručak pripremljen isključivo od lokalno proizvedenih namirnica, a svi ostali obroci uz prethodnu najavu i dogovor.

CAFFE BAR

Caffe bar nudi elegantan i ugodan ambijent u kojem se možete opustiti i uživati u bezalkoholnim i alkoholnim pićima, vrhunskim vinima, aromatičnim voćnim vinima i likerima, izvrsnoj kavi, organskim čajevima i prirodnim sokovima.

KONFERENCIJSKA DVORANA

Hotel raspolaže s potpuno opremljenom klimatiziranom konferencijskom dvoranom kapaciteta 35 osoba.

 KURIJA JANKOVIĆ
Kapela Dvor 22, 33406 Lukač

+385 33 639 767

+385 33 639 766

info@kurija-jankovic.com 

GALERIJA SLIKA :

Izdvojena ponuda Slavonije

kist3