Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Višnjica – hotel, ergela, farma

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Na mjestu nekadašnje pustare danas se prostire agro – turističko imanje Višnjica sa bogatom ruralnom baštinom. Uređeno u skladu sa tradicijom nekadašnjih naselja bezemljaša, tzv. „pusta“ predstavlja jedinstven primjer obnove gospodarske baštine prošlih stoljeća u Slavoniji. Smješteno u pitomoj ravnici između obronaka Papuka i rijeke Drave pruža oazu mira za sve one željne opuštanja i rekreacije.

U samom srcu imanja, okružen preostalim veličanstvenim starim stablima nekadašnjih grofovskih perivoja smješten je hotel  Višnjica. Naslonjen na stoljetni park i obnovljene štale s koralima za konje, hotel Višnjica ima kapacitet 36 ležajeva od kojih su četiri sobe prilagođene potrebama osoba s posebnim potrebama.

Depadansa Višnjica okružena je zelenim livadama, pašnjacima i velikim poljima koja se obrađuju, te pruža jedinstven doživljaj ravničarskog ruralnog krajolika. Kapacitet depadanse je 20 ležajeva te je idealan smještaj za lovce i vlasnike kućnih ljubimaca budući da ih je dozvoljeno držati u sobama.

U predivnom rustikalnom ambijentu našeg restorana i terase uživat ćete samo u najboljim delicijama, jer su svakodnevno svježe namirnice iz domaće proizvodnje i uzgoja kao i kuhinja, inspirirani temeljima bogate tradicionalne recepture slavonskoga kraja.

Za vrijeme boravka na imanju možete timariti konje, jahati, raditi u štali, biciklirati obilježenim ciklo – turističkim putevima uz rijeku Dravu i planinu Papuk, voziti se kočijom, vrtlariti u tematskom vrtu, pohađati gastronomsku, slikarsku i mnoge druge radionice, obilaziti tematske puteve.

Smirujući pejzaži, karakteristična parkovna i ruralna arhitektura, vrhunska gastronomska ponuda i usluga, te razni sadržaji, predstavljaju savršenu kombinaciju sa posebno uređenim vanjskim i unutarnjim prostorima za svadbene i druge svečanosti.

Pustara Višnjica je 2011.g. osvojila prestižnu nagradu Europske komisije EDEN (European Destinations of ExcelleNce) – Europska destinacija izvrsnosti, koja promovira; umrežavanje, regionalnu raznolikost, kvalitetu sadržaja i usluga, te nastoji izbalansirati vremenske i destinacijske turističke tokove.

VIŠNJICA

HOTEL- ERGELA -FARMA

VIŠNJICA bb, 33520 SLATINA

Recepcija
24/7 Rezervacije putem telefona
Tel: +385(0)33 401 650
Mob: +385(0)91 4546 138
Mob: +385(0)91 1546 133

Restoran
Tel: +385(0)33 401 652
Mob: +385(0)91 4546 137
Mob: +385(0)99 2656 313
Mob: +385(0)91 4546 144
E-mail: visnjica.restoran@gmail.com

E-mail: visnjica@visnjica.hr

GALERIJA SLIKA :

Izdvojena ponuda Slavonije

kist3