Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

www.ilocki-podrumi.hr/turizam/stari-podrum

Restoran „Stari podrum“

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Iločki podrumi, Ilok


staripodrum@ilocki-podrumi.hr

Restoran „Stari podrum“ smješten je u posebnom ambijentu nekadašnje vinarije, čineći ga autohtonim i dajući mu karakterističan srijemski štih. Ugodan i topao, uz domaće delicije sljubljene s vrhunskom ponudom vina Iločkih podruma, restoran ni najveće eno-gastro znalce ne ostavlja ravnodušnima.

Restoran ima kapacitet od 100 sjedećih mjesta i dodatnih 60 pod natkrivenom vrtnom terasom. Restoran nudi i organizaciju najrazličitijih vrsta domjenaka i banketa kao što su seminari, kongresi, sastanci, obljetnice, vjenčanja, krstitke, vrtne zabave, rođendani i slično.

Osim restoranske ponude, Stari podrum gostima nudi i cijelu vinsku paletu proizvoda vinarije uz stručno vođenu degustaciju od strane enologa ili sommeliera. Kako bi, nakon svakog kušanja nepce očistili od okusa prethodnog vina, dobit ćete porciju kruha i sira i omogućiti si novi doživljaj sa svakom novom čašom…

Kako bi gosti Starog podruma sa sobom ponijeli trajnu uspomenu ili bocu vina kao najpoznatiji iločki suvenir, otvorena je suvenirnica. Ona u svojoj ponudi ima cijeli asortiman vina Iločkih podruma, ali i autohtone suvenire iz domaće radinosti iločkih zanatlija.

Ako poželite ostati duže u Iloku, u sklopu Starog podruma nalazi se i 18 novouređenih soba u kategoriji . Sve prozračne i elegantno uređene sobe pružaju prekrasan pogled na Dunav i nedirnutu prirodu koja ga okružuje.

Uz eno-gastronomski, nudimo i poseban povijesno-kulturni vid turizma. Stari podrumi koji datiraju iz 15. i 18. st. očarat će Vas svojom poviješću i pričama koje pričaju. Ovdje možete pogledati vina koja tek dozrijevaju u hrastovim bačvama, ali i vrijedna arhivska vina.

Izdvojena ponuda Srijema

kist3