Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

www.facebook.com/profile.php?id=100082251950581

Šokački stan d.o.o. – Gastro-edukacijski centar

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Rudina Sopot 16, 32100 Vinkovci

 097 715 3590

Prekrasna tradicionalna slavonska lokacija, Šokački stan iz 19. stoljeća na periferiji Vinkovaca, pretvorena je u mjesto na kojem uz opuštanje u prirodi i gastro specijalitetima mogu uživati cijele obitelji –  Šokački stan d.o.o. – Gastro-edukacijski centar.

Šokački stan d.o.o. – Gastro-edukacijski centar kroz godinu organizira razne edukacije, radionice, turističke ture i aktivnosti kojima je cilj očuvanje tradicionalne baštine i priprema tradicionalnih jela Vukovarsko-srijemske županije. Sva ta događanja raznolikog su sadržaja i ponude i pripremaju se za svaku kalendarsku godinu, pri čemu svi zainteresirani mogu sudjelovati u aktivnostima te naučiti ili se prisjetiti tradicijske kuhinje i običaja. U sklopu Gastro-edukacijskog centra nalazi se restoran koji svojim rustikalnim ambijentom budi sjećanja na slavonsku povijesnu baštinu i daje osjećaj doma.

Uz najfinija jela slavonske kuhinje Šokački stan nudi i pregršt aktivnosti za djecu u okružju prirode (nogomet, badminton, krede, ploče za pisanje, dječje igralište)

Restoran Šokački stan nudi Vam tradicionalna jela poput slavonskog čobanca, fiša, jela ispod peke (po narudžbi), puretina s mlincima, mesnih štruca, Valens ražnjića, Didinih šnicli, pola krumpira, …, a sve pripremljeno na moderan način.

U ugodnom vanjskom ambijentu ili u tradicionalnoj unutrašnjosti restorana uživajte u raznovrsnom izboru tradicionalnih jela i kulturi šokačkoga kraja te doživite Vinkovce na najljepši mogući način.

Izdvojena ponuda Srijema

kist3