Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

www.vrhunskovukovarsko.hr

Vrhunsko Vukovarsko

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

najbolje iz Vukovara


Vrhunsko vukovarsko zadruga osnovana je u rujnu 2018. godine na inicijativu grada Vukovara kao zadruga koja okuplja male i velike proizvođače te obiteljska poljoprivredna gospodarstva s područja grada Vukovara i okolice s ciljem stvaranja prepoznatljivosti kvalitete i izvornosti proizvoda, olakšanog plasmana na tržište i distribucije. Također cilj je pomoći proizvođačima u razvoju novih proizvoda, stvaranju identiteta proizvoda kroz nova pakiranja i vizualni identitet proizvoda a kako bi proizvodi mogli dobiti oznaku kvalitete i izvornosti “Vrhunsko vukovarsko”.​

Savršen spoj kvalitete i tradicije, povezivanje proizvođača sa područja grada Vukovara i okolice sa ostatkom Hrvatske kroz projekt povezivanja zelene i plave Hrvatske samo je dio našega plana. Povezivanje proizvođača sa lokalnom zajednicom kroz samu ponudu proizvoda i razne projekte jedan je od najvažnijih koraka zadruge Vrhunsko vukovarsko. Cilj je da domaći proizvodi, okupljenih proizvođača na jednome mjestu, svojom kvalitetom pronađu put do stola potrošača.

Vrhunsko vukovarsko shop jedinstvena je trgovina vrhunskih domaćih vukovarskih proizvoda. Ispod povijesnih baroknih svodova u samom centru grada Vukovara čekaju Vas nevjerovatni “OKUSI VUKOVARA”- slavonske tradicionalne delicije, kušaona vina, domaći proizvodi lokaklih OPG-ova kao i suveniri. U ugodnom ambijentu naše trgovine upoznajte destinaciju Vukovar kroz priče stare i do 5000. godina kao mjesto nastanka Europe, bogate povijesti i tradicije. Doživite Vukovar kroz vrhunske domaće tradicionalne delicije i vina. U našem Vrhunsko vukovarsko shopu možete, uz prethodnu najavu, kušati suhomesnate delicije, sireve, domaće rakije i vina vukovarskog kraja. 

Vrhunsko vukovarsko zadruga
Dr. Franje Tuđmana 18,
32000 Vukovar

+385 91 4950 950
info@vrhunskovukovarsko.hr

Izdvojena ponuda Srijema

kist3