Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

www.staritoranj.com/voznja-brodom

Vožnja brodom Dunavom

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vukovar

Doživite čaroliju Dunava kroz nezaboravnu vožnju brodom koja će vas provesti kroz ljepote Vukovara iz potpuno nove perspektive. Uživat ćete u profesionalnoj voditeljskoj pratnji koja će vam otkriti zanimljive priče i povijesne činjenice o ovom području. Pridružite nam se na nezaboravnom putovanju Dunavom i stvorite uspomene koje će trajati zauvijek.

Razgledavanje grada brodom

Tijekom ove vožnje, bit ćete svjedoci bogate kulturne baštine Vukovara, uključujući prekrasnu baroknu arhitekturu, povijesne dvorce, te utvrde koje datiraju iz prošlih stoljeća. Očaravajuće priče o herojstvu i obnovi grada nakon Domovinskog rata također će vam biti ispričane.

Ne propustite priliku za opuštajući trenutak na Dunavu, gdje ćete moći promatrati ptice i prirodnu ljepotu ovog rijekom okruženog grada. Pogledajte predivne zalaske sunca na horizontu dok se Dunav blago ljulja pod vama.

Ova vožnja brodom je ne samo prilika za uživanje u prirodnim i kulturnim čarima Vukovara, već i za stvaranje dragocjenih uspomena koje će trajati zauvijek. Pridružite nam se na nezaboravnom putovanju Dunavom i osjetite duh Vukovara s vode.

Jedinstvena perspektiva

Omogućava vam da vidite grad iz potpuno nove perspektive, istražujući njegove obale i znamenitosti s vode.

Fotografske prilike

Prilika za spektakularne fotografije gradskih panorama koje nisu dostupne iz vozila na kopnu.

Povijest i informacije

Vodiči na brodu često pružaju fascinantne informacije o povijesti i značajnim mjestima grada.Informacije i rezervacije

+385 98 935 3254

Izdvojena ponuda Srijema

kist3